Nyheter

Spinnvill sommer 2018

SPINNVILL SOMMER 2018

NÅR?
25.juni - 28.juni, klokka 9-16.HVOR? 

Spinn dansestudios lokaler på Aquarama. Vi bruker også det flotte området rundt, med Bystranda, Tresse og Festninga i umiddelbar nærhet.HVA SKJER?
Det kommer garantert til å bli liv og røre på Aquarama under Spinnvill sommer, med flotte elever, herlige pedagoger, inspirerende danseundervisning, spennende aktiviteter og massevis av danseglede.

 

FOR HVEM?
(Med forbehold om endringer)
-

ROSA GRUPPE: For deg som begynner i 2.klasse, til og med 4.klasse. Nivået er nybegynner/litt øvet og fokus er mestring og motivasjon.

GUL GRUPPE: For deg som skal begynne i 5. klasse, til og med 7. klasse. Nivået er nybegynner/litt øvet og fokus er mestring og motivasjon.
-

RØD GRUPPE: For deg som skal begynne i 8. klasse og oppover. Nivået er øvet og her er det en fordel med tidligere danseerfaring.

NB! Spør oss dersom du er usikker på nivå. Vi forbeholder oss retten til å omrokkere på gruppene. Nivået skal være passe utfordrende, hverken for lett eller vanskelig for maksimal læring og trivsel.

 PRIS OG PÅMELDING
kr 1900,- (inkl mva) for fire hele dager med undervisning og aktiviteter fra kl 9-16. Lunch og frukt er inkludert i prisen. 
Meld deg på her!

Påmeldingen starter torsdag 7. juni. Begrenset antall plasser. 

 

Vi gleder oss masse til å se deg på sommerkurs!

 

Dansehilsen fra Spinnjentene